Pastatillverkning. Kapitel 1

Pastatillverkning. Kapitel 1

Planeringskvällen blev mycket lyckad. Vi samlades på Kärrgatan och lagade egen pasta tillverkad på durumvete och ägg. Pastan serverades med formaggio e spinaci, en sås gjord av gorgonzola, mascarpone och färsk spenat. Gott!

Sedan passade Ikeas grytunderlägg och ljuskrona perfekt ihop som pastatork.

pastatillverkning

1 Comment

  1. Fiffig lösning för torkningen, men arbetshöjden är kanske lite obekväm. Åtminstone för mig som har svårt att lyfta armarna över axelhöjd.

    Ett ugnsgaller borde också fungera.

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>